Lenyűgöző megoldások a felületnemesítésben

Prémium cikké varázsoljuk termékét! Ehhez négy fő kompetenciánkat – a dekorációt, a funkcionalitást, a biztonságot és a kommunikációt – teljes körű szolgáltatást nyújtó csomaggá ötvözzük, amelynek segítségével Ön piacvezetővé válhat. Bízzon innovációs és esztétikai érzékünkben, amely sok évtizedes tapasztalattal párosul a prégeléssel végzett felületnemesítés területén.

 

Üdvözöljük a LEONHARD KURZ-nál! Üdvözöljük a felületnemesítési technológia jövőjében!

Felületnemesítés szenvedéllyel

A KURZ, több mint 5500 alkalmazottjával, a fémgőzölt nyomófólia technológia vezető vállalata a világon.

A KURZ olyan dekorációs és funkcionális felületnemesítő bevonatokat gyárt és fejleszt, melyeket hordozófóliára visznek fel, és az autóipari alkatrészektől kezdve a mobiltelefonokon, televíziókészülékeken, mosógépeken, bútorokon, csomagolóanyagokon, könyveken, textíliákon, palackcímkéken át a bankkártyáig nagyon sokféle terméken alkalmaznak.

A KURZ bevonatait termékdekorációként, márkakiemelésként, árucímkeként, felületvédelemként és a hamisítás elleni harcban használják fel. Mindemellett a KURZ olyan digitális funkcióval felruházott optikai elemeket is alkalmaz, mely hidat képez a vizuális és virtuális világok között.

A KURZ teljeskörű megoldáscsomagot kínál, amely magába foglalja a különféle projektekkel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást, a szükséges gépek, nyomóbélyegek gyártását, tervezését. A KURZ Csoport több mint 30 telephellyel rendelkezik világszerte; gyártótevékenységét az európai, ázsiai és amerikai minőségügyi és környezetvédelmi szabványoknak megfelelően végzi. A számos leányvállalat, ügynökség és értékesítési iroda nemzetközi hálózatának köszönhetően gyors és megbízható kiszolgálást, valamint egyénre szabott, helyszíni közreműködést tudunk biztosítani.

map
keyboard_arrow_up