Lenyűgöző megoldások a felületnemesítésben

Prémium cikké varázsoljuk termékét! Ehhez négy fő kompetenciánkat – a dekorációt, a funkcionalitást, a biztonságot és a kommunikációt – teljes körű szolgáltatást nyújtó csomaggá ötvözzük, amelynek segítségével Ön piacvezetővé válhat. Bízzon innovációs és esztétikai érzékünkben, amely sok évtizedes tapasztalattal párosul a prégeléssel végzett felületnemesítés területén.

 

Üdvözöljük a LEONHARD KURZ-nál! Üdvözöljük a felületnemesítési technológia jövőjében!

Felületnemesítés szenvedéllyel

A KURZ, több mint 5500 alkalmazottjával, a fémgőzölt nyomófólia technológia vezető vállalata a világon.

A KURZ olyan dekorációs és funkcionális felületnemesítő bevonatokat gyárt és fejleszt, melyeket hordozófóliára visznek fel, és az autóipari alkatrészektől kezdve a mobiltelefonokon, televíziókészülékeken, mosógépeken, bútorokon, csomagolóanyagokon, könyveken, textíliákon, palackcímkéken át a bankkártyáig nagyon sokféle terméken alkalmaznak.

A KURZ bevonatait termékdekorációként, márkakiemelésként, árucímkeként, felületvédelemként és a hamisítás elleni harcban használják fel. Mindemellett a KURZ olyan digitális funkcióval felruházott optikai elemeket is alkalmaz, mely hidat képez a vizuális és virtuális világok között.

A KURZ teljeskörű megoldáscsomagot kínál, amely magába foglalja a különféle projektekkel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást, a szükséges gépek, nyomóbélyegek gyártását, tervezését. A KURZ Csoport több mint 30 telephellyel rendelkezik világszerte; gyártótevékenységét az európai, ázsiai és amerikai minőségügyi és környezetvédelmi szabványoknak megfelelően végzi. A számos leányvállalat, ügynökség és értékesítési iroda nemzetközi hálózatának köszönhetően gyors és megbízható kiszolgálást, valamint egyénre szabott, helyszíni közreműködést tudunk biztosítani.

map
LEONHARD KURZ South-East Europe Kft.Tarkarét u. 8-10.
1106 Budapest
Hungária

+36 1 433 4321kurz.see@kurz.hu
+36 1 433 4322
                +36 1 260-5053
www.kurz.hu

 

 

A KURZ Csoport teljességre törekvő és jövőbe tekintő megoldásokat kínál az alábbi innovációs területeken:

making every product unique
keyboard_arrow_up