Vállalat

LEONHARD KURZ South-East Europe

 

 

 

 

A(z) LEONHARD KURZ South-East Europe a KURZ-csoport része.

A KURZ, több mint 5600 alkalmazottjával, a fémgőzölt nyomófólia technológia vezető vállalata a világon.

A KURZ olyan dekorációs és funkcionális felületnemesítő bevonatokat gyárt és fejleszt, melyeket hordozófóliára visznek fel, és az autóipari alkatrészektől kezdve a mobiltelefonokon, televíziókészülékeken, mosógépeken, bútorokon, csomagolóanyagokon, könyveken, textíliákon, palackcímkéken át a bankkártyáig nagyon sokféle terméken alkalmaznak.

A KURZ bevonatait termékdekorációként, márkakiemelésként, árucímkeként, felületvédelemként és a hamisítás elleni harcban használják fel. Mindemellett a KURZ olyan digitális funkcióval felruházott optikai elemeket is alkalmaz, mely hidat képez a vizuális és virtuális világok között.

A KURZ teljeskörű megoldáscsomagot kínál, amely magába foglalja a különféle projektekkel kapcsolatos műszaki szaktanácsadást, a szükséges gépek, nyomóbélyegek gyártását, tervezését. A KURZ Csoport több mint 30 telephellyel rendelkezik világszerte; gyártótevékenységét az európai, ázsiai és amerikai minőségügyi és környezetvédelmi szabványoknak megfelelően végzi. A számos leányvállalat, ügynökség és értékesítési iroda nemzetközi hálózatának köszönhetően gyors és megbízható kiszolgálást, valamint egyénre szabott, helyszíni közreműködést tudunk biztosítani.

 

A KURZ Csoport teljességre törekvő és jövőbe tekintő megoldásokat kínál az alábbi innovációs területeken:


KURZ vállalati film

A KURZ vékonyrétegű fóliatechnológia az élet minden területén, többféle nyomathordozón megtalálható. Ez a technológia dekoratív és funkcionális módon is alkalmazható.

A világszerte előállított összes ipari termék 80%-a díszített vagy funkcionális felülettel van ellátva.

A KURZ vékonyrétegű fóliatechnológiája úgyszólván mindenütt jelen van.

 

keyboard_arrow_up