Vállalat

LEONHARD KURZ South-East Europe

A KURZ egy világszinten vezető szerepet betöltő vállalat a prégelés és a bevonattechnológia területén, több mint 5 000 munkatárssal.

A KURZ hordozófóliákra applikált dekorációs és funkcionális rétegeket fejleszt és gyárt különböző termékekhez: autóalkatrészekhez, mobiltelefonokhoz, tévékészülékekhez mosógépekhez, bútorokhoz, csomagolásokhoz, könyvekhez, textíliákhoz, üvegek címkéihez, bankkártyákhoz stb.

A KURZ-bevonatok a termékek díszítésére, a márka értékének növelésére, áruk megjelölésére, felületvédelemre és a hamisítások megakadályozására szolgálnak. Ezenkívül a KURZ a különféle optikai elemeket digitális funkciókkal látja el, összekapcsolva a vizuális és virtuális világot.

A KURZ komplett megoldásokat kínál, amikbe beletartoznak a projektekkel kapcsolatos konzultációk, valamint a gép- és szerszámtechnológia is. 14 európai, ázsiai és egyesült államokbeli gyártóüzemünkkel, 24 nemzetközi leányvállalatunkkal, valamint képviseleteink és értékesítési irodáink egész világra kiterjedő hálózatával rövid útvonalakat, megbízható szállítást és helyben nyújtott egyéni tanácsadást tudunk biztosítani.

A KURZ csoport átfogó és jövőorientált megoldásokat kínál, az alábbi innovációs prioritásokkal:

  • OVD Kinegram – az optikai biztonsági technológia területén
  • PolyIC – a nyomtatott elektronika területén
  • h+m – a prégelőszerszámok területén
  • BAIER – a prégelőgépek területén
  • BURG DESIGN – az autóipar területén
  • ISIMAT – a csomagolóanyagok nyomtatására szolgáló nyomdagépek területén
  • KURZDIGITAL – a digitális megoldások területén

 

 


KURZ vállalati film

A KURZ vékonyrétegű fóliatechnológia az élet minden területén, többféle nyomathordozón megtalálható. Ez a technológia dekoratív és funkcionális módon is alkalmazható.

A világszerte előállított összes ipari termék 80%-a díszített vagy funkcionális felülettel van ellátva.

A KURZ vékonyrétegű fóliatechnológiája úgyszólván mindenütt jelen van.